Etude house V-line Slim Maker

A’pieu NonCo tea tree oil

12596121_561086710716768_1140061764_n

 

A’pieu NonCo tea tree oil kan købes på ebay for ca 30kr inkl fragt lige her

Jeg blev lidt nysgerrig på denne olie, fordi det er så moderne med ansigtsolier idag – og når jeg læste ingrediesnerne lød det som en lækker olie som man kunne massere ind efter toner – om ikke andet så i panden hvor mine hormoner desværre giver mig nogle møg irriterende break-outs. Jeg bruger syre – og det hjælper uden tvivl. Men jeg har stadig lidt urenheder i panden.

Hvad indeholder den.? 1% tea tree oil (kendt for sin bakterie og svampedræbende effekt) Rosmarin, lavendel, camille, mint og lidt mere – men primært olier.

Hvad den lover: Beroliger huden – skulle dæmpe acne og give fugt. Den indeholder dog acnetriggere hvilket undrede mig lidt. Men nu prøver jeg den.

Hvordan: Jeg har haft lidt svært ved at finde info på denne – for deres plastre og stick er mere populære. Men hvad jeg fandt frem til er at den skal bruges lidt som en serum/ampul. Jeg vil bruge olierens – skumrens – evt toner – ost c20 – denne nogle dage – øjencreme – og måske creme alt efter behov.

Hvad jeg synes:

Jeg kan rigtig godt lidt emballagen, den ser fin ud – måske lidt medicinsk – pipetten er tynd i spidsen – og det hjælper med at man ikke får for meget på. Den dufter af en blanding af tea tree og mint – den mider mig om 90érne da tea tree blev brugt så flittigt.

Den er meget flydende og drøj i brug – 2 dråber rækker langt på panden – den er nem at massere ind – MEN – mine 2 dråber var næsten 30 min om at trække ind – det giver selvfølgelig en rigtig god mulighed for at give sig selv en god ansigtmassage – men det betyder også at jeg ikke synes denne kan indgå i en hverdagsrutine (der ville jeg også være bekymret for om den ville give bumser pga. olien) Når det så er sagt så er den virkelig lækker at massere ind – dufter godt og er behagelig på huden. og en god ansigtmassage er jo altid lækker.  Huden efterlades silkeblød og jeg er lidt i tvivl om jeg har lyst til at stoppe creme på huden – for føler lidt at huden faktisk får rigelig fugt her. På mig har den taget lidt af hævelsen på min underjordiske bums, desværre hæver de nogle gange op om natten igen – har bestilt patches også fra a’pieu – da jeg personligt godt kan lidt ideen om olier.12650507_561086697383436_1950901141_n 12596121_561086710716768_1140061764_n

Jeg tror denne olie er rigtig god hvis man ikke reagere på olier (måske endda god til hormonbumser) fordi den netop giver fugt og beroliger, samtidig med at den virker svampe- og bakteriedræbende. Men man skal være klar over at den er LÆNGE om at trænge ind – så giv dig god tid og en god ansigtsmassage.

Vil du også prøve den.? Så koster den ca 30 inkl fragt her på ebay

 

 

Follow

Bliv medlem af vores facebookgruppe koreansk kosmetik dansk

og få flere gode tips.

KH Christina Maage

Kan indeholde affiliated links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Etude house V-line Slim Maker