A'pieu NonCo tea tree oil

Cosrx BHA blackhead power liquid

Cosrx BHA blackhead power liquid Kan købes lige her for ca 110kr på ebay inkl fragt

12625946_561127784045994_1487350111_n

Denne BHA kemisk peeling har jeg store forventninger til – jeg er også begyndt på den – men bruger også ost c20 – så det er lidt svært at bedømme hvem af de to der har begrænset antallet af bumser… Samtidig har jeg læst flere steder at den er bedre en den fra paulas choice læs LIGE HER

Hvad gør den.: Cosrx BHA kan trænge gennem olien i huden, den trænger dybt nemt og fjerner den døde hud – den skulle minimere pore og forebygge bumser.

Hvordan bruges den : Efter rens, hvis du bruger ph justerende toner, så efter denne. Hvis du også bruger vitamin C serum, så kan coxrx bruges efter den. Husk at lade syren virke 20-30 min inden du stopper mere på huden, så den ikke bliver neutraliseret for hurtig læs evt her, hvor hun bruger begge syrer. Jeg synes den er meget flydende – og bruger derfor vatrondel.

Men selvom mange bruger den samme dag som c vitamin – så anbefaler cosrx det IKKE. Ifølge cosrx bør denne stå alene – ikke andre stærke syre i samme runtine – man kan fordele ud på morgen aften efter bruge dem på hver sin dag. Den masseres ind i huden – evt med fingre eller vatrondel. lad virke 20-30 min.  NB: bruger du receptpligtig acnebehandling eller er du allergisk over for panodil bør den ikke bruges.

Hvad gør den anderledes.? Det “sjove” ved denne er at den har samme effekt som salicyl syre – MEN den er lavet på  betaine salicylate (4%) som er en naturlig udvundet syre – ikke en kemisk. Dvs. at den er mere skånsom, og folk som reagere på salicylsyre kan måske anvende denne. Grunden til at den er lavet på  betaine salicylate (4%) og ikke salicyl syre, det er at i korea har de meget strenge regler hvad angår BHA – selv paulas choice bha peeling bliver ændret i korea – for der må den ikke sælges hvis den indeholder salicylsyre. Det kan du læse mere om her. Den indeholder også niacinamide som er whitening og udjævner hudfarven.

Purging periode: Det skal være skidt før det bliver godt. Forstået på den måde at kan opleve flere bumser i starten – simpelthen fordi produktet trænger ned i huden – og fremskynder de bumser du ikke vidste du havde. Bumser har en levetid på ca 4-6 uger, vi ser dem oftes kun den sidste uge.. Så de ligger og hygger sig i det skjulte i flere uger – og dette produkt kan så fremskynde dem. Det vil sige at man skal give produktet 4-5 uger før man kan vurdere om det virker. Man kan også overeksfoliere – hvilket viser sig hurtigt som rød ujævn og bumset hud – hold da en pause… Syre bør altid startes stille og roligt.. Når det så er sagt – så har denne IKKE så lav en ph (4) så tror ikke man kan overeksfoliere med denne.

 

Hvordan er den.? Den er meget behagelig at bruge – lugter ikke og jeg føler ikke huden bliver tør/irriteret/stram bagefter. Jeg har ikke brugt toner før denne – men afventer en toner i posten. Generelt er jeg rigtig glad for denne – især fordi den ikke er ubehagelig – og min plan er at bruge den 4 gange om ugen. Netop fordi jeg døjer med hormon udbrud – mine 4-5 uger er ikke gået endnu – og har stadig lidt bumser i panden – men ikke så slem som før jeg begyndte. Så på mig virker det som om den hjælper. Den er drøj i brug – jeg føler dog størst effekt ved at massere den ind i huden med fingrene (føles også lidt hårdere.). Solcreme bør bruges – det er dog ikke videnskablig bevist at det er nødvendigt.

Her kan du læse et spændende interview med cosrx

12647877_561127824045990_2032155167_n 12625946_561127784045994_1487350111_n

Der er flere der har haft dokumenteret effekt af denne – er du også blevet nysgerrig så kan den købes her for ca 110kr

Follow

Bliv medlem af vores facebookgruppe koreansk kosmetik dansk

og få flere gode tips.

KH Christina Maage

Kan indeholde affiliated links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A'pieu NonCo tea tree oil