Benton snail bee high content steam cream

ETUDE HOUSE belle dress shower cologne

Etude house belle dress shower cologne #pretty look Kan købes her ca 60 kr for 100ml

Denne bodymist bruges efter badet på fugtig hud.

Den er drøj i brug – og duften er faktsisk meget holdbar. Jeg købte denne fordi andre bloggere beskrev at duften mindede om victoria secrets, men at duftet holdte bedre. Det ved jeg dog ikke da jeg ikke har prøvet victoria secrets.

Men denne her fra etude house har alligevel vundet mit hjerte en smule – duften er så behagelig – lidt sukkersød, min mand kommenterede at jeg duftede af tyggegummi 🙂 Jeg ved ikke om den er sundere en regulær parfume, men synes selv den er et godt alternativ da jeg personligt ikke behøver lugte af “tax free” på oslobåden til hverdag når jeg bare render rundt med børn. Samtidig får jeg migræne af mange dufte og kraftige parfumer… Det får jeg ikke af denne – YAY –

Men den dufter sød – så man skal gå langt uden om hvis man ikke er til sukkersøde dufte…

12506825_556086214550151_571411903_n

Follow

Bliv medlem af vores facebookgruppe koreansk kosmetik dansk

og få flere gode tips.

KH Christina Maage

Kan indeholde affiliated links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Benton snail bee high content steam cream