The face shop single blush

Etude house Silk scarf repair hair essence

Etude house Silk scarf repair hair essence

koster ca 53kr inkl fragt lige her

13271763_611868948971877_1040288798_o

Etude house har mange spændende produkter til håret. Jeg har meget langt hår, som hverken er farvet eller udsat for varme særlig ofte – og frisør er også et fremmedord for mig… Personligt synes jeg mit hår er tørt og lidt slidt… Hvilket nok ikke er helt ved siden af – det er trods alt 2 år siden jeg sidst var forbi frisøren… Så jeg går gerne efter produkter til tørt hår – synes egentlig mit hår er okay stærkt og tykt…

Men mine spidser er altså lidt tørre – så jeg er stor fan af hårolier – og har brugt en del fra loreal, sunsilk, elvital og kerasten.. Men ingen faldt helt i min smag (jo den elvital) Men etude house vinder igen pga. sin søde indpakning… Lyserød, prikker, sløjfer og guld.. Jeg mener; what not to like…

Jeg er hård ved mit hård – og har ofte en knold om natten, det slider og krøller – og jeg burde vaske hår hver 3/4 dag, men lader mit hår fedte i en knold eller fletning, samtidig bruger jeg ikke balsam hver gang – kun hver anden (pga. balsam kan give mig lidt bumser – og synes nogle gange det tynder hået.) Bruger dog Denne skønne kur  en gang om mdr. Den har virkelig reddet mig mange gange nu…

Nå… Det der hårolie eller rettere håressence… Personligt synes jeg der en fin grænse mellem lækkert skinnende hår, og at ligne en der har dyppet hovedet i en friture – så nogle gange er jeg meget forsigtig med hår olie… Og det er ikke anderledes med denne… Den er meget drøj, Men på en måde er den også let, måske fordi det ikke er en olie – men en essence… Normalt når jeg bruger hårolie, så skal det vaskes godt af hænderne, ellers så sætter jeg mærker overalt fordi det fedter… Det gør denne ikke, den trækker ind i løbet af få minutter (altså ind i huden) Den trækker også ind i håret hurtigt – MEN den tynger ikke – den får håret til at skinne, og dufter fint af blomster… Mit hår ser bestemt bedre ud med den i, det bliver sååååå blødt og lækkert – og jeg kører bare fingrene igennem hele dagen, eller i hverfald det første kvarter..

Der står at den skal anvendes i hånklædetørt hår, nok for at man bedre kan optage nærringen, jeg bruger den også i tørt hår. Den holder IKKE længere end en dag, og bruger jeg den dagligt så skal mit hår altså vaskes efter 3 dage… Hvilket nok er hvad man kan forvente – det er jo olie.

2-3 pump er nok, nogle gange bruger jeg lidt ekstra i spidser, men igen skal det ikke gøres for ofte.

På billedet har jeg helt nyvasket hår (luftørret og IKKE redt – hej dovenskab 😉 ) Men ville bare vise at den samler og giver lidt shine… Jeg kan kan rigtig godt lide den, og duften – men etude house har så mange slags som jeg er nød til at prøve… Jeg ved ikke om I kan se det – men har allerede brugt halvdelen… og er stadig glad ved den…  Ja hvad der sker med ansigtet ved jeg ikke – burde have klippet det fra… Den skinner mere når jeg lige reder det et par gange – men min datter er smuttet med min børste…

13275331_611868958971876_359019269_o

Nu sammeligner jeg den meget med olier – nok fordi jeg er vant til de olie her i dk, argan olier osv.. Dette er jo en essence, så fortjener måske ikke sammenligning, og måske er det netop derfor jeg faldt for letheden i denne – fordi det ikke er en tung olie.. Men anyway… Jeg synes den er lækker.. Og der jo også olie i…

Hvis du vil prøve den så kan den købes Lige her

Follow

Bliv medlem af vores facebookgruppe koreansk kosmetik dansk

og få flere gode tips.

KH Christina Maage

Kan indeholde affiliated links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The face shop single blush