Skinfood Choco Eyebrow powder cake

Etude house V-line Slim Maker

Etude house V-line Slim Maker kan købes her for ca 60 kr inkl fragt

Denne her lille lækkerbisken er til at lave lidt shading / contour med. Jeg købte # 2 sunpink. Og det var egentlig fordi jeg læste denne anmeldelse LIGE HER  og HER  og HER at jeg blev nysgerrig.

Nu har jeg aldrig brugt det med at lave contour/shading – det var slet ikke moderne da jeg var ung og begav mig ud i make up. Men der brugte man jo heller ikke youtube eller facebook som man gør idag. Men nok om det – denne her, med kun 2 farver lys og mørk – og uden for meget shimmer og etudes lækre design og ingredienser fik lokket mig til at prøve.

Jeg har ikke taget så meget på – da jeg ikke rigtig har forstand på det – med hold k… den er nem at arbejde med – jeg brugt dog en anden børste (måske jeg skulle investere i en rigtig børste.) den er fulgte med, den synes jeg er svær at arbejde med – den virker nærmest for blød.. Men igen – det kan være mine manglende evner der spiller ind 🙂 ved ikke om det er for svært at se på billedet. Der er lidt mere glimmer i end jeg havde regnet med – men synes ikke det ses på huden (det sidste billede – med mine alt for mørke bryn har jeg den på, der har jeg kun koreansk på) men synes den er forbavsende nem for sådan en nybegynder som mig – og jeg kunne godt finde på at købe den igen 🙂 Den har en mild men dejlig duft af blomster – og pudderen er så fin at den er nem og blende.

10516957_557168151108624_1501111422_n (1)

12571064_557211347770971_937928533_n12571027_557168237775282_329780199_n

 

Jeg købte min lige her for ca 60kr inkl fragt

Har I fundet nogle gode fra korea – eller måske andre steder

eller har I bare et god råd til mig så byd gerne ind..

Follow

Bliv medlem af vores facebookgruppe koreansk kosmetik dansk

og få flere gode tips.

KH Christina Maage

Kan indeholde affiliated links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skinfood Choco Eyebrow powder cake