Long gone

Highlight uden glimmer

Hejsa..

Moden siger contour og highlight… og det ser sindssyg smukt ud på dem der kan… Men så er der mig – med fartstriber og glimmer nok til at jeg ville pryde juletræet… Ja ja… contour er ikke min stærke side.. har dog fundet nogle fra korea som er diskrete og nemme… men highlight er noget jeg elsker – men jeg har endnu ikke fundet favoritten…

 

Selvom den yngre generation måske ikke tror på det – så er jeg vokset op med at hightlight var vaseline – jep – vidundermidlet… Iøvrigt også brugt til bryn.. jaja – vaseline kan meget… Også forværre huden, da man ikke kan ånde… og forestil jer vaseline på kinderne… ikke lækkert… Nu har jeg bestilt denne…

 

Den skulle gerne kunne det samme som vaseline OG highlight… bare uden glimmer – thank you… Tænker at bruge den ved bryn og kinder… Bare lige for at se lidt mere frisk og “sund” ud – som ryger bliver huden lidt grå.. jeg burde stoppe….

Denne her består primært at hyaluronsyre – hej fugt – og collagen – hej igen fugt… så det booster huden, istedet for at kvæle den… Har I prøvet denne..? jeg glæder mig…. Den kan købes her…. 

Follow

Bliv medlem af vores facebookgruppe koreansk kosmetik dansk

og få flere gode tips.

KH Christina Maage

Kan indeholde affiliated links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long gone