Ládor perfect fill-up

Holika Holika Magic pole waterproof mascara

Holika holika magic pole mascara 

Kan købes her – ca 56kr inkl fragt

Denne mascara roses flere steder – og absolut ikke uden grund… Den laver de fineste dådyr vipper – og når de skriver at den er vandfast – ja så mener de det… Den drysser ikke – den er ligeglad med styrtregn og tudefilm… og den er faktisk også ligeglad med at du tager en morfar på sofaen…

13282495_611864978972274_1810478820_o 13288462_611865062305599_977294558_o

Nu har jeg ofte det problem, jeg lægger make up om morgenen – og jeg frisker den ikke op (dummeslag til mig – ligner altid en død kat sidst på dagen)  Og jeg knider mine øjne når jeg bliver træt – det vil sige fra kl 14.10 når børnene får fri 😉 Ej… men jeg knider øjner, så min mascara skal altså holde til lidt – det er ikke nok at jeg har fine bukkede vipper til kl. 15….

Derfor var denne mascara også lidt af en åbenbaring – jeg har ellers været glad for en fra it’s skin – og en missha… Men denne – den holder altså virkelig formen længe… Hvad værre er når den skal af…. Ja for dette trin skal IKKE springes over hvis man vælger at kaste sin kærlighed på denne magic pole mascara.. At tro den lige glider af med make up fjerner er desværre naivt… Her skal hårdere midler til…. OLIERENS, du må IKKE gå ned på olierens, ellers bliver denne mascara et mareridt – den sidder virkelig godt fast…. Så er du typen der ikke fjerner make up – så er denne ikke noget for dig, for den slides IKKE af i løbet af dag/nat (det gør den fra missha 4d)

Denne giver meget fylde – måske lige et trin før edderkoppeben, men det er jo en smagssag – jeg elsker den:)

13282705_611864402305665_1739540242_o

Skulle du få lyst til at prøve den så kan den købes her direkte – levering er ca 7-10 dage.  Holika holika mascara

Follow

Bliv medlem af vores facebookgruppe koreansk kosmetik dansk

og få flere gode tips.

KH Christina Maage

Kan indeholde affiliated links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ládor perfect fill-up