Koreanske værktøjer beautyblender, børster etc.

Hudpleje til uren hud

Døjer du med uren hud så kan du evt. læse med lige http://jeg-tester.bloggersdelight.dk/bumser-acne-urenheder/

Og når du har dannet dig et overblik over hvorfor du har urenheder, så er det tid at sammensætte en rutine. Jeg har fundet nogle produkter frem – ud fra at urenhederne skyldes hormoner – overbehandling – olieret hud.

Olierens

Vigtig fordi den opløser din make up og solcreme, bruges aften.

The face shop rice water bright cleansing oil til ca 60kr – denne indeholder ikke mineral olier. Denne er meget all round – kan bruges af flere hudtyper.

THE-FACE-SHOP-Rice-Water-Bright-Cleansing-Light-Oil-150ml

Skinfood black sugar perfect cleansing oil Til knap 115kr. Denne her er mere målrettet mod hudproblemer – men stadigvæk lidt mere skånsom. Renser i dybden – og navnet skinfood – what not to like.

SKINFOOD-Black-Sugar-Perfect-Cleansing-Oil-200ml

secret key lemon sparkling koster også ca 70kr – jeg kender skumrensen herfra – den er FANTASTISK.

og klassikeren:  soda pore cleanser holika holika ca 80kr – denne her er nok mest til yngre hud (under 20érne) men stadig god og effektiv – der findes et hav af anmeldelser af denne.

 

2 Skumrens

Tony moly clean dew – lemon  ca 50kr .  Denne her i lemon er virkelig værd at prøve – den er fantastisk til at dæmpe olien – og til at rense i dybden. Dog ikke hvis du har tør hud. holder i lang tid – drøj i brug.

TONY-MOLY-Clean-Dew-Seed-Foam-Cleanser-rinishop

cosrx salicylic acid exfoliating cleanser ca 70kr – denne er lidt mere skrap. Indeholder salicylsyre – ikke den kemiske, men den naturlige. Cosrx har lavet nogle gode produkter til problem hud. Men her er det også vigtig at spørge sig selv om man har problemerne pga overstimulering – for så hjælper den ikke.

Innisfree jeju volcanic pore cleansing foam ca 65kr denne serie får meget ros – måske pga. indholdet af ler.

INNISFREE-Jeju-Volcanic-Pore-Cleansing-Foam-150ml-New

[It’S SKIN] Have a Pomegranate Cleansing Foam – 150ml (New) ca 40 kr – denne var bare for at der var et billigere alternativ. den renser stadig – og er ikke så hård mod huden son nogle af de andre.

3 eksfoliering

Her er der mange muligheder – det handler om at fjerne død hud. Men fjerne du død hud hver dag risikere du at ende med en kedelig hud og læder hud – Det er ikke sundt hver dag. overvej 3 gange om ugen – og ikke skrub hver gang. Måske en gel. Eller bha syre.

Skinfood black sugar mask ca 50-60 kr. Denne er et must for mange – virker på alle hudtyper. Den er ikke for hård som fx den fra elzavecca.

SkinFood-Black-Sugar-Mask-100g-Wash-off-Mask-Facial-Scrub-Peeling

skinfood rice mask er også værd at kigge på

Tony moly floria brightening peel gel denne til ca 60 kr er en peeling gel – og den er meget skånsom men effektiv – den bruger jeg selv og er faktisk rigtig god.

4 Toner

cosrx aha bha clarifying toner til ca 110kr – aha bha toner er nok de mest brugte- de stabalisere ph – så de næste steps trænger dybere i huden.

Cosrx-AHA-BHA-Clarifying-Treatment-Toner-150ml

Mizon har også lavet en: Mizon AHA BHA daily clean toner til ca samme pris – der findes et hav af gode reviews af den.

Søger man en lidt billigere så er denne et godt alternativ: Secret key white hazel pore clean toner til ca 65kr.

5 Essens 

Her vil jeg ikke rigtig smide nogle link – da essens er til hele ansigtet – og medmindre du har urenheder over hele ansigtet, så synes jeg personligt at det er vigtig at tænke fremad her – rynker/fugt etc. evt missha first essens [MISSHA] Time Revolution The First Treatment Intensive Sample 30ml rinishop okay – 1 link.

6 sheetmask

Er faktisk et shot til dit ansigt – vil du ikke købe sheetmask – så lav dine egne af din essens – maskerne kan købes “tomme”

 

7 Serum.

Her er det områderne med problemer der skal behandles.

[Cosrx] BHA Summer Pore Minish Serum 100ml Sebum ca 110kr – serum/essens næsten det samme – tænk først hele ansigt, næste skridt problemer.

[Nature Republic] Hawaiian Fresh Clear Serum 54ml denne her er plejende samtig med den skulle hjælpe på pore.

[ Innisfree ] The green Tea Seed Serum Samples x 30 EA, Skin care, Moisturizer dette er kun samples – men med green tea – nogle har god effekt af det. dog ikke alle.

Innisfree-The-Green-Tea-Seed-Serum-80ml

SKINFOOD Peach Sake Pore Serum 45ml -Korea Cosmetics er et billigere alternativ – men ikke nødvedigvis dårligere – der er nogle der er rigtig glade for denne serie. ca 60-70kr

SKINFOOD-Peach-Sake-Pore-Serum-45ml-sebum-Pore-Korea-cosmetic

8 special cremerne

Under øjnene, på læberne etc….

9 fugt

Her er det vigtig at tilføre god fugt – og berolige huden så den kan genopbygges. Min veninde har store dybe bumser pga. hormoner og overbehandling af huden – og hun oplever virkelig stor effekt af denne: [holika holika aloe gel  til ca 60kr. Hun prøvede med mange ting i flere år – også via hudlæger – denne alene var hendes løsning.

Holika-Holika-Aloe-99-Soothing-Gel-250ml-Hair-Face-Body

cosrx har også lavet denne creme [COSRX] Centella Blemish Cream – 30ml til ca 110kr

Denne her elsker jeg  benton steam creme [BENTON] SNail Bee High Content Steam Cream Den giver så god fugt uden at tilstoppe porene. Den er drøj, uden duft og virkelig luksus på huden. Denne forhandles også i magasin – dog MEGET dyrere.

BENTON-SNail-Bee-High-Content-Steam-Cream-RUBYRUBYSTORE

Ekstra

syre

[OST] C20 Original Pure Vitamin C20 Serum 30ml Whitening Pores Blackheads læs evt her. http://jeg-tester.bloggersdelight.dk/ost-c20/

COSRX BHA Blackhead Power Liquid – 100ml denne er ikke lavet på kemisk BHA men naturlig.

 

 

Det her er bare forslag til produkter – og mange af produkterne kan bruges til flere hudtyper, men igen så handler det ikke kun om at nedbryde acnen men om at genopbygge huden. Ønsker man ikke så voldsom en rutine så er det trin 1,2,3,7,9 der må være vigtigst. og vil man endnu længere ned så er det 1,3,9. Hvis din hud er meget olieret så drop cremen og nøjes med gel evt.

Held og lykke – har du nogle erfaringer så meld endelig tilbage.

 

Follow

Bliv medlem af vores facebookgruppe koreansk kosmetik dansk

og få flere gode tips.

KH Christina Maage

Kan indeholde affiliated links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koreanske værktøjer beautyblender, børster etc.