Tony Moly clean dew lemon foam cleanser

Mizon snail recovery gel

Når man om koreanske produkter, så kommer man ikke udenom mizon snail recovery gel. Denne gel hyldes af mange – og ikke helt uden grund. DEN KAN KØBES HER FOR KNAP 40kr

Hvem er den til.?

  • Alle hudtyper, især hud der har behov for lidt ekstra kærlighed.

Hvad lover den.?

  • Den består af 74% sneglesekret, sodium hyaluronate (vist hovedingrediens i restylane) giver huden volume og glatter ud – HOLDER PÅ FUGTEN, endvidere er der panthenol i (beroliger huden, bruges efter tattoo fx, eller til røde numser) Der er også olie i som er en acnetrigger for nogle samt ikke vandopløselig silikone.. Ingen farvestoffer eller parabener… yay.. så cremen lover altså bl.a.:
  • Glattere hud
  • beroligere huden og fremskynder helingen
  • udglatter fine rynker
  • holder på fugten.

Anvendelse:

  • Ifølge jolse skal den bruges til i hudplejerutinen, altså før make up osv. giver mig god mening for mig – da den binder fugt til huden – så får man måske mere ud af fugten. Mange bruger den dog forskelligt – læste om nogle der brugte den som sleeping pack, og andre bruger den efter håndvask.
  • Den skal bruges sidst i rutinen, altså efter creme. Ifølge producenten er ideen med denne gele er at den ligger en forseglende hinde – hvis den kommer på først så trænger cremen ikke ordenligt ned – hvis den kommer på sidst – så forsegler den cremen så den ikke bare fordamper – plus den trænger ned gennem første lag så hyaluronic acid kan hjælpe med at binde fugten til huden.

 

Hvad synes jeg..?

  • Den har været lidt svær for mig i starten – vi snakker og en SNEGLECRME, den var lidt grænseoverskridende da den ramte min læbe – adr.. altså den smager ikke grimt – men SNEGL..!! Det er en creme/gel som har delt vandende, nogle ELSKER den, andre gør ikke. Hvis man ikke kan tåle naturlige olie som olivenolie, så tåler man heller ikke den. Jeg tåler denne helt fint, og selvom der kan være delte meninger om silikonen – så sætter jeg stor pris på at denne gel er uden parabener og farvestoffer – den udglatter uden tvivl min hud – og går det godt som primer før make up. Jeg føler ikke den giver meget fugt – men den indkapsler den fugt jeg tilføre før denne gel. Og til under 50 kr, så er det uden tvivl en der skal købes igen, nu hvor min er tom.

Er du blevet nysgerrig – så kan den købes LIGE HER FOR KNAP 40kr

  • 12476261_556385397853566_1881349768_n

 

 

Follow

Bliv medlem af vores facebookgruppe koreansk kosmetik dansk

og få flere gode tips.

KH Christina Maage

Kan indeholde affiliated links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tony Moly clean dew lemon foam cleanser