Berrisom my lip tint pack

Ost C20

Ost C20

12575978_557079967784109_672272616_n

Denne her lille ven – er c-vitaminsyre – den lover næsten mirakler – og en hurtig søgning viser da også gode før og efter billeder. Dette lille “vidundermiddel” indeholder 20% c-vitamin – så den eksofoliere i dybden og fremskynder celleproduktionen… Den lover mig jo næsten babyhud i ansigtet… Men kan det nu også passe..? Det vil vi nu teste 🙂 Jeg har lovet (vredet armen om, og tvunget) min kæreste og søster at de også måtte prøve mit nyindkøbte mirakel middel – selvfølgelig mod at jeg må fotodokumentere 😉 den kan købes lige her til 100-120kr inkl fragt for 30 ml.

Hvad lover den:

 • Fjerne død hud (med ph på ca 3 skulle den nok kunne trække langt ned – ph er temmelig lav for en nybegynder, bland evt med benton toner hvis det er for lavt for dig)
 • At reperere solskadet hud
 • Udglatte huden
 • Fjerne blackheads
 • Forny huden
 • udjævne hudtonen
 • og lidt mere…

Advarsler:

 • Den øger solsensitivitet en smule – brug den i aften rutinen – og husk SPF 15 dagene efter. ( der er faktsisk lidt sunscreen i den – men jeg er usikker på om den udjævner solsensitiviteten (min teori er at den gør, eftersom producenten ikke påpeger solcreme.)) Men bruf spf for en sikkerhedsskyld. og brug den til natten.
 • Må IKKE anvendes sammen med produkter med HØJ koncentration af AHA BHA (produkter som cosrx whitwhead, cosrx blackhead, mizon 8% etc. ) brug en slags morgen – en aften. Må godt bruges med ph justerende toner sådan aha/bha. Retinal og c-vitalin.
 • Den form for AHA der er i denne, den er kendt for at irritere nogle – prøv et lille område først.
 • Synes du den er for voldsom, så bland den med toneren fra benton.
 • Skal bruges op inden for ca 3mdr – når den bliver brun i farven så er den begyndt oxidere – og skal ikke bruges. 
 • Opbevares i køleskab.

Du kan læse mere om den her.

 

Hvordan bruges den:

 • Det er en syre, og er din hud ikke vant til syre så start roligt op – efter rens og toner (hvis det er en toner med høj ph så vent 30 min) tager du c-vitamin på (2-3 dråber er nok) brug vatrondel 🙂
 • vent 15-20min. fortsæt din rutine.
 • Nogle blander den med deres toner – så klistre den ikke så meget.
 • Klistre den for meget på dig – prøv med mindre produkt.
 • brug den et par gange om ugen. I linket ovenover kan du se  forhandleren skriver den kan bruges hver dag (nogle bruger den morgen og aften) så hardcore er jeg ikke – min plan er 3-5 gange om ugen (reagere ikke negativt på syre)

Denne her serum er jeg meget spændt på, den har vundet 2 priser – og den har været den mest solgte på wishtren – og mest købte hudplejeprodukt i nogle lande (mener det var singapore bla) Så derfor har jeg selvfølgelig høje forventniger. Men efter at have nørdet syre og ph værdier (sågar læst 500 i Safety Assessment of Alpha Hydroxy Acids as Used in Cosmetics – desværre har de copyright på så må ikke citere dem.) har kort sagt siger de at syren fra aha trænger så langt ned at selvom c-vitamin faktisk hjælper den hud med at beskytte mod solen – så er huden så fin og sårbar at den er mere udsat (total modsigelse 😉 ) de siger sågar at hvis man tilføre spf 2 så har man elimineret risikoen – og igen siger de at man er mere udsat – lidt ligsom ved grov skrubbepeeling, barbering etc. Deres konklusion var (som fda) at enten skal solsensitiviten elimineres – eller også skal der være sunburn alert på produktet. Men der hvor de har meget fokus er på hudirritationen som kan opstå (det gør din hud mere modtaglig for alt også sol) så de anbefaler faktisk spf, creme, og forsvarlige koncentrationer. Så jeg har samlet mig mod til at prøve denne – jeg har spf i meget af min make up og er ikke meget ude om vinteren – så jeg har fravalgt ekstra spf her i vintermånederne (lige så snart jeg har planer om at opholde mig ude så bruger jeg solcreme) men eftersom min hud virkelig reagere på hormoner pt. så undgår jeg faktisk rene solcremer pga. hormonforstyrrende stoffer.. Vil dog anbefale andre at huske solcreme 🙂 eller i det mindste læse meget op på det. Der findes 2 andre aha syre som øger solsensitiviteten mere. Men dem vil jeg ikke fremhæve her.

Den har en PH på ca 3 (læst lige her) men jeg er “nørd” så har selv bestilt ph strips 🙂

Ph justerende toner..?

 • Hvis du gerne vil optimere c-vitamin syren så kan du sænke hudens ph med en ph justerende toner (lav ph værdi – fx toneren fra cosrx). så virker c-vitaminet både hurtigere og bedre – cvitamin virker ved at sænke hudens ph – og (logisk nok) går det hurtigere hvis hudens ph allerede er sænket. Hvis du ikke ønsker at bruger toner – så vent ca 20-30 min efter rent før du bruger ost c20 (det er den tid huden skal bruge på at normalisere sin ph efter rens og vand) personligt vil jeg ikke bruge ph justerende toner i starten, da jeg lige vil vænne huden til ost c20, som har en relativ lav ph (ca 3 – tjekker det selv når mine ph strips kommer)

Konsistens og første gangs brug:

 • Den er tykt flydende og let klistret
 • startede med 2 dråber – men tog lige en ekstra til kinderne 🙂 Den prikker lidt i huden – ikke ubehageligt med alligevel så det kunne mærkes.
 • Efter ca 20 min tog jeg med benton serum på – og benton steam cream. De plejer ALDRIG at prikke i huden på mig (gør det ved nogle pga bigiften) men det gjorde det idag – måske de trænger længere ned.? der er lav koncentration af bha i begge. men eftersom der kun advares mod høj så burde det ikke betyde noget 🙂 Allerede efter et par timer ser huden mere “vågen” ud – ikke så grå og mat. Måske er det indbilding – og mine høje forventninger til at der sker mirakler på en dag 😉

Jeg uploader nogle billeder her under og skriver hvornår der er taget – så kan I selv være med til at bedømme eventuel effekt 🙂

12539905_557080311117408_1778644684_n16/1 – Dette billede er af mig – øv altså – har aldrig har de store problemer – men efter et “hormonhelvede” de sidste år ligner jeg igen en teenager – håber og krydser for dette hjælper. Jeg har kombineret hud med tendens til tørhed.

 

her den 29.01

12607135_561573414001431_1963152458_n

Ja som man kan se har det hjulpet på rynker i panden – de er der stadig – men ikke så dybe. Har desværre stadig hormonudbrud – bare de dog snart stoppede – er begyndt på cosrx bha måske det hjælper. Huden på kinderne begynder nu at blive mere jævn i farven og rødmen forsvinder. EJJJJ min OCD kan slet ikke have det åbne skab i baggrunden – men har lagt make up – så kan ikke tage nye billeder lige nu :/

 

Den kan købes her for ca 100-120kr inkl fragt

Links til læsning om ost c20:

 

 

Follow

Bliv medlem af vores facebookgruppe koreansk kosmetik dansk

og få flere gode tips.

KH Christina Maage

Kan indeholde affiliated links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berrisom my lip tint pack