Pigmentforandringer, leverpletter osv

Pleje af langt hår

Langt hår kræver ekstra pleje… Og med en diskus i nakken – så er det til tider en udfordring.. Ofte overvejer jeg at droppe det lange hår… Men nej… Som man kan læse her er jeg glad for lador hair filler… Men jeg har nogle andre produkter jeg er lidt nysgerrig på – især nu hvor solen skinner så meget – mit hår skriger efter fugt… Denne serum fra etude house bruger jeg dagligt – bare i spidserne… den er rigtig god her og nu – men mangler lidt noget der holder længere… Jeg har prøvet mangle olie, fra rønsborg, korea, loreal and so on, denne fra etude er en af de bedre…

 

Nå en af tingene som jeg ved virker, er at håret skal ikke vaskes for ofte… Men jeg kan godt lide håret dufter en smule. Der er denne genial...

 

Men jeg overvejer meget denne hårkur – som skal sidde natten over.. Den er mega sød indpakningen, mayonaise – med æg og banan.. øhhh ja… måske den virker 🙂

Kender I den… eller nogle bedre..???

 

P.s Kan tilføje ar idag består make up kun af trasperant pudder, mascara, liner, lidt på kinder og bryn og øjenskygge – det meste fra korea 🙂

Follow

Bliv medlem af vores facebookgruppe koreansk kosmetik dansk

og få flere gode tips.

KH Christina Maage

Kan indeholde affiliated links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigmentforandringer, leverpletter osv