Holika Holika Magic pole waterproof mascara

The face shop single blush

The faceshop single blush

Den kan købes Lige her til ca 30 kr inkl fragt

Personligt er blush for mig lige så nødvendig som tandbørstning, altså det er et must hver dag… Men det er også en  af de kedelige ting at bruge penge på – de gør alle de sammen… Sådan mere eller mindre.

Sidste gang jeg købte, så købte jeg denne fra faceshop #OR03 india red.

13262376_612216812270424_1638375827_o 13282749_612216678937104_1456783473_o (1)

Nu er det vist begrænset hvor meget man kan sige om en blush, men denne er ikke for kraftig i farven, og den blendes nemt ud. MEN der er lidt shimmer i, og det er jo en smagssag – personligt kan jeg godt lide det da det giver lidt ekstra glød, men samtidig bruger jeg den kun til at lave “orgasme-kinder” — Kalder man det egentlig det mere, eller var det kun da jeg var ung..?! Nå men jeg mener jeg bruger kun lidt hvor kinderne er størst når jeg smiler – sådan lidt som på en klovn, bare ikke nær så meget 😉 Og der fungere den godt… Tror mit næste køb bliver fra etude house Denne cupcake her  tænker den må være god til sommeren…

Udvalget er ihvertfald for stort til at det bliver den fra faceshop igen, den er billig og god – men indpakningen er lidt kedelig…

Follow

Bliv medlem af vores facebookgruppe koreansk kosmetik dansk

og få flere gode tips.

KH Christina Maage

Kan indeholde affiliated links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holika Holika Magic pole waterproof mascara